top of page

Short Term 

GrandPrix.camp

De Red Bull Ring ligt in het prachtige Steiermark, één van de mooiste vakantiegebieden van de Alpen! De Oostenrijkse gastvrijheid en gastronomie laat je direct thuis voelen. Dat alleen al maakt de reis het dubbel en dwars waard.

Eén van de typerende kenmerken van dit prachtige circuit is dat het in een ‘kom’ ligt. Hierdoor kun je bijna de gehele race volgen, uniek in zijn soort!

 

Sinds 2016 zijn wij actief met onze front row racing camping tijdens de GP in Oostenrijk. Vlak achter de hoofdtribune van de Red Bull Ring op 5 minuten lopen van het circuit overnacht je midden tussen de actie. Met GrandPrix.Camp ga je voor het ultieme gemak. Geen gesleep met zware kampeerspullen of gedoe met het opzetten en afbreken van een tent: je accommodatie staat ingericht voor je klaar*, bagage erin, oordopjes in en je kunt zorgeloos genieten van een weekend lang plezier.

 

U kunt kiezen uit een verschillende door ons ingerichte tenten zodat u een weekend lang zorgeloos kunt genieten:  een unieke race ervaring!

bottom of page